2018 – anul realizărilor

Pot spune că am intrat în 2018 deja cu dreptul, de ce?” . Răspunsul este simplu, anul acesta mi-am propus sa pun în aplicare tot ce nu am reusit în 2017. Începând de la pierdutul în greutate până la dezvoltarea personală și a dorinței de a face ceva din articolele pe care tocmai le citești.

*

A trecut o perioadă destul de lungă de când nu am mai postat nimic din cauza timpului redus cauzat de activitățile care apăreau în mod spontan una după alta.Nu am momentan o listă cu toate dorințele pe care vreau să mi le îndeplinesc anul acesta dar știu că nu le pot număra pe degete.

A FOST 2017 UN AN BUN ?

Pot spune că pentru mine a fost un an cât de cât bun cu excepția câtorva mici lucruri care nu mi-au ieșit exact asa cum mi-am propus.

De ce spun că a fost „bun” ?

Pentru mine 2017 a însemnat mai mult un an al schimbărilor. Schimbările nu au fost doar fizice bineînțeles. Pe lângă aceastea a fost schimbarea vechiului obicei de „generală” cu cel de „liceu” care a început să își pună puțin amprenta asupra mea.

Pentru tine ce a însemnat 2017?

Ce propuneri ai pentru noul an?

**

Vă aștept răspunsurile tuturor, fie pe Instagram, Facebook sau orice alt site de socializare cât și prin comentarii pe care le puteți lăsa chiar la finalul articolului.

Câteva amintiri din 2017:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s